Badkamer lekkage

Heeft u last van een badkamer lekkage? Dat is natuurlijk zeer vervelend en kan, wanneer dit niet tijdig aangepakt wordt, voor veel schade zorgen in o.a. muren, vloeren of plafonds. In badkamers komen zoveel waterleidingen en afvoeren bij elkaar en hier kan altijd ergens een probleem ontstaan.

Daarnaast zijn loszittende tegels, slecht voeg- of kitwerk in de natte ruimte van de badkamer een vaak voorkomende oorzaak van een badkamer lekkage.

Het schadebeeld van een lekkage kan echter een totaal ander beeld geven van de oorzaak dan u verwacht. Wanneer de  zichtbare waterschade zeer groot is, verwacht u waarschijnlijk een groot lek. Vaak gaat het om een klein lek dat lange tijd niet werd opgemerkt. Pas wanneer de muren verzadigd zijn met water ontstaat er zeer snel grote, zichtbare schade aan de muren en plafonds.

Bij lekdetectienederland.nl hebben wij alle technische kennis en ervaring in huis om uw badkamer lekkage snel op te sporen.

 

 

 

Wij gebruiken verschillende technieken om de lekkage in uw badkamer op te sporen:

Onze meettechnieker kan na een uitgebreid onderzoek precies aangeven waar het lek zich bevindt.

U ontvangt altijd binnen 24 uur een rapportage met onze bevindingen en de oplossing, zodat de loodgieter gericht te werk kan gaan.

    Call Now Button