Lekdetectie Tilburg

Het hebben van een lekkage is ontzettend vervelend. Ze kunnen op de raarste plekken tevoorschijn komen en daarnaast is het ook nog eens erg moeilijk om te achterhalen waar een lek vandaan komt. Door het inschakelen van een lekdetectiebedrijf kan de schade zoveel mogelijk beperkt blijven. Lekdetectie Nederland is hét bedrijf voor lekdetectie in Tilburg. Wacht niet langer, maar laat nu nog uw lekkage opsporen!

Met jarenlange ervaring en specialisten in dienst weten wij precies hoe wij een lekkage het best kunnen opsporen. Zeker omdat niet iedere lekkage hetzelfde is, hebben wij verschillende technieken om lekkages op te sporen. Voorbeelden waar lekkages zich kunnen bevinden:

  • Waterleidingen
  • Drukloze afvoerleidingen
  • Vloerverwarming
  • (Platte) daken

Ook kan een lek ontstaan door kleine foutjes in de afwerking van bijvoorbeeld een gevel. Door de verschillende weersomstandigheden kunnen zelfs de kleinste foutjes zorgen voor een lekkage op lange termijn.

lekdetectienederland.nl voor lekdetectie in Tilburg

Door gebruik te maken van de laatste technieken, een rooktest, edoscopie of kleurtest, is het voor ons geen probleem om zo snel mogelijk de oorsprong van de lekkage op te sporen. Dit maakt het mogelijk om ook geen onnodige breek- of hakwerk te verrichten. Slecht een kleine opening is nodig om de schade te repareren. Voor meer informatie over lekdetectie in Tilburg kunt u natuurlijk altijd bellen of contact opnemen via info@lekdetectienederland.nl

    Call Now Button