Daklekkage

Daklekkage is een van de vervelendste soorten lekkages omdat het vaak lastig te achterhalen is waar het lek zich bevindt. Om de schade zoveel mogelijk te beperken, moet u eerst de daklekkage laten opsporen. Wij sporen de lekkage aan uw dak snel op. Voor het opsporen van lekkages aan daken, maken wij gebruik van speciale lekdetectie- technieken en apparatuur.

Voornaamste oorzaken van een daklekkage zijn fouten in de afwerking van de gevel en dak doorvoeren zoals een dakkapel, lichtkoepel of een afvoer van bijvoorbeeld een airco. Door verschillende weersinvloeden zorgen de kleinste afwerkingsfoutjes op de lange termijn voor een lekkage aan uw dak.

Door het inzetten van een rooktest, endoscopie en/of kleurstof test, kunnen onze specialisten de bron van de daklekkage snel opsporen. Dit alles kan vrijwel zonder hak- en breekwerk en met zo min mogelijk overlast voor u.

Na het opsporen van de lekkage, markeren wij de bron van het lek. Op deze manier weet de reparateur, die na ons komt, precies waar hij de wand of het plafond open moet maken om de daklekkage te herstellen.

Bij een lekkage aan uw dak is het zaak om met spoed een lekdetectie te laten uitvoeren. Zo voorkomt u grotere schade en hoge kosten. Het is belangrijk om bij een daklekkage direct contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon. In de meeste gevallen krijgt u waterschade door lekkage en reparatiewerkzaamheden vergoed.

Wij helpen u graag en kunnen u 24/7 van dienst zijn.

    Call Now Button