Lekkage opsporen badkamer

Heeft u een lekkage in uw badkamer? Het is vaak lastig om de exacte locatie, en dus de oorzaak, van het lek te bepalen. Lekdetectie Nederland helpt u met geavanceerde technieken om de badkamer lekkage snel en nauwkeurig op te sporen. Ook de herstelwerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. We zorgen er altijd voor dat de kosten zo laag mogelijk voor u blijven en u snel weer zorgeloos van uw badkamer gebruik kunt maken.

Nauwkeurig een lekkage opsporen in de badkamer

De eerste symptomen van een lekkage in de badkamer kunnen lang onopgemerkt blijven. Wanneer u vochtplekken of schimmelplekken ontdekt, kan het lek al veel groter geworden zijn dan het aanvankelijk was. Het kan ook zijn dat niet u, maar de buren last krijgen van vochtkringen in de muren of het plafond. De plaats waar u deze vochtplekken vindt, hoeft niet altijd iets te zeggen over de locatie van de lekkage. Door Lekdetectie Nederland in te schakelen voor het opsporen van het lek in de badkamer, kunt u veel onnodig breekwerk voorkomen. Met geavanceerde apparatuur kunnen wij namelijk zeer nauwkeurig het lek lokaliseren.

Oorzaken

Het lek ontstaat vaak door een scheurtje of slechte aansluiting in het waterleidingwerk, maar er kunnen ook andere zaken aan ten grondslag liggen, bijvoorbeeld:

  • Slecht voegwerk bij bad, douche of wastafel;
  • Loszittende tegels;
  • Een verstopte gootsteenafvoer.

Methodes voor het opsporen van een badkamer lekkage

Wij gebruiken verschillende technieken voor het opsporen van de lekkage in de badkamer, afhankelijk van de omstandigheden. We bekijken de situatie ter plaatse en beslissen vervolgens welke methode (of methodes) we het beste kunnen gebruiken. Technieken die we gebruiken zijn bijvoorbeeld:

Door dit soort traditionele en moderne technieken in te zetten, kunnen we nauwkeurig bepalen wat de exacte locatie is van de lekkage. Zo wordt het breekwerk tot een minimum beperkt en kunnen we het lek snel en vakkundig repareren. De kosten houden we op deze manier ook voor u zo laag mogelijk.

Meer weten over hoe wij een lekkage opsporen in uw badkamer? Heeft u een lekkage en wilt u graag dat wij deze voor u komen lokaliseren en oplossen? Neem contact met ons op. Bij urgente situaties kunt u ons zelfs 24 uur per dag bereiken op 040-2222622, want soms is het zaak dat een lekkage zo snel mogelijk verholpen wordt om grote schade te voorkomen. Wij helpen u graag!

    Call Now Button