Daklekkage opsporen

Voor het opsporen van een daklekkage schakelt u het beste een professioneel bedrijf in. Lekdetectie Nederland helpt u het lek te detecteren en te repareren. Het is belangrijk dat de lekkage zo snel mogelijk verholpen wordt om verdere schade aan uw woning en uw interieur te voorkomen. Met onze detectietechnieken zorgen wij ervoor dat uw dak zo snel mogelijk weer zo snel mogelijk gerepareerd wordt.

Het ontstaan van een daklekkage

Het is vaak lastig om de precieze locatie van een daklekkage te vinden. Wanneer u een vochtplek ontdekt aan de onderkant van uw dak of op het plafond, is de kans groot dat het dak lek is. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Zo kunnen dakpannen verschoven zijn door storm of vogels die een nest bouwen, maar het kan ook zijn dat de afwerking niet in orde is. Denk aan de manier waarop een dakkapel of een lichtkoepel geplaatst is, of de doorvoer van een geïnstalleerde airco. Een kleine onvolkomenheid kan al snel leiden tot een steeds groter wordende lekkage, met alle gevolgen van dien.

Methodes daklekkage opsporen

Om het lek op te sporen, zal er iemand het dak op moeten om het te inspecteren. Laat dit voor uw veiligheid over aan de specialist. De specialisten van Lekdetectie Nederland werken veilig en zorgvuldig om zo snel mogelijk uw lekkageproblemen op te lossen. Methodes die wij daarvoor gebruiken zijn bijvoorbeeld:

Wij werken met geavanceerde technieken en apparatuur zodat uw daklekkage binnen de kortste keren is opgespoord. Ook het herstellen van uw daklekkage kunnen wij voor u uitvoeren.

Waterschade

Is er waterschade ontstaan door het lek, bijvoorbeeld als gevolg van hevige regenval? Wij kunnen u niet alleen helpen bij het opsporen en verhelpen van een daklekkage, maar ook bij het zo snel mogelijk droog maken van uw huis. Hiervoor hebben wij speciale apparatuur die we in kunnen zetten. Wanneer u een opstalverzekering heeft, worden de kosten hiervoor in de meeste gevallen gewoon vergoed.

Contact over daklekkage opsporen

Heeft u een acuut probleem en moet de daklekkage meteen opgespoord en verholpen worden? Maak dan gebruik van onze 24-uursdienst. Wij zijn in geval van nood dag en nacht te bereiken op 040-2222622. Bij minder acute nood kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen; ook dan zullen wij zo snel als mogelijk bij u langskomen.

    Call Now Button