CV lekkage opsporen

Vermoedt u dat er een lek zit in uw CV installatie? Een lekkage in uw centrale verwarming kan voor veel ongemak zorgen. De energierekening kan hoog oplopen en bovendien kan er waterschade ontstaan. Bovendien is het vaak niet eenvoudig om te bepalen waar het lek precies zit. Lekdetectie Nederland kan snel een cv lekkage opsporen én herstellen met moderne technieken en apparatuur. Onze specialisten zijn snel ter plaatse om u verder te helpen!

CV lekkage opsporen met infrarood

Meestal sporen wij een lek in uw centrale verwarming op door middel van de infrarood techniek. Via een infrarood camera kunnen wij duidelijk zien waar het lek zit, omdat warmteverschillen heel nauwkeurig worden weergegeven. Ook wanneer er een lekkage in de vloerverwarming zit, kunnen wij met deze techniek heel precies achterhalen wat de precieze locatie is. Zo hoeft niet de hele vloer opengebroken te worden. Alleen op de plek waar het lek zit, kunnen breekwerkzaamheden plaatsvinden om het defect te repareren.

Andere methodes

Soms is het beter om een andere methode te gebruiken voor het opsporen van een CV lekkage. Wij beoordelen de situatie en bepalen dan welke opsporingstechniek we het beste kunnen gebruiken. Naast infrarood kan dat bijvoorbeeld een ultrasoon test zijn, of een drukproeftest. Om te voorkomen dat we per ongeluk andere leidingen raken tijdens de herstelwerkzaamheden, maken we gebruik van een leiding-lokalisator.

CV lekkage opsporen én repareren

Natuurlijk kunnen we meteen het lek herstellen om verdere schade te voorkomen. Met onze methodes zorgen we ervoor dat de kosten voor de opsporing en het herstel niet teveel oplopen. We gaan namelijk snel, zorgvuldig en veilig te werk. We kunnen het euvel tot op enkele centimeters nauwkeurig traceren zodat we onnodig breekwerk voorkomen.

Contact

Denkt u dat u een cv lekkage heeft? Lekdetectie Nederland helpt u bij het opsporen en herstellen daarvan. Neem snel contact met ons op voor het maken van een afspraak. Is er sprake van spoed? Dan kunt u altijd gebruik maken van onze 24-uursdienst. Heeft u vragen over onze diensten, stel ze ons dan telefonisch of maak gebruik van het contactformulier; wij helpen u graag verder!

    Call Now Button